Договори купівлі-продажу автомобілів часто далеко не бездоганні, тому важливо уникати найпоширеніших помилок, які можуть призвести до гіршого становища.

Ось кілька червоних прапорців, на які слід звернути увагу:

Неправильна особиста інформація в договорі купівлі-продажу авто

Щоб уникнути головного болю, переконайтесь, що ваше ім’я, адреса та інша ідентифікаційна інформація правильні.

Приховані комісії в договорі купівлі-продажу транспортного засобу

Купівля авто в дилерському центру або навіть у приватного продавця може залишити вас вразливимдля прихованих додаткових комісій, які важко знайти. Продавці роками користуються прихованими комісіями. Обов’язково запитайте про всі збори, зазначені в документі. Якщо ви виявите комісію, з якою ви не згодні, або елемент чи предмет, про який ви ніколи не просили, ви завжди можете вимагати видалення. Ніколи не підписуйте договір, який включає приховані комісії. Якщо дилер не поступається, ви можете знайти інший дилерський центр, який не стягує з них плату.

Стягнення плати за безкоштовні товари в бланку договору купівлі-продажу авто

Продавець часто пропонує безкоштовні доповнення та предмети для вашого нового автомобіля. Однак, коли настає час складати договір, ви можете виявити, що ці безкоштовні доповнення вже не є безкоштовними.

Процентна ставка в зразку договору купівлі-продажу авто в Україні

Ваша процентна ставка відіграє важливу роль у Ваших загальних витратах на фінансування, тому переконайтеся, що ставка за контрактом точно відповідає узгодженому. Крім того, переконайтеся, що ви широко досліджуєте умови позики, оскільки все більше і більше водіїв втрачають, не знаючи всіх деталей.

Перший внесок в зразках договору купівлі-продажу автомобіля

Перший внесок за новий транспортний засіб повинен бути точно вказаний у контракті, щоб гарантувати, що ви сплачуєте лише заборгованість протягом решти періоду фінансування.

Якщо ви помітите будь-які помилки щодо зайвих предметів або зборів в шаблоні договору купівлі-продажу транспортного засобу, до яких ви не були готові або ніколи не домовлялись, ви можете просто відмовити.

Майте на увазі, що перелік можливихх помилок у договорі купівлі-продажу автомобіля може бути значно довшим, тож для того, щоб перебрати все, вам знадобиться деякий час. Однак, щоб переконатися, за що ви платите, цей процес є абсолютно необхідним.

Озброївшись цими знаннями, ви зможете набагато краще зрозуміти та отримати максимальну віддачу від договору купівлі-продажу авто під час здійснення покупки. Пам’ятайте, завжди найкраще запитати продавця про всі деталі вашого договру, які ви не розумієте або здаєтеся неправильними.

Щоб не витрачати свій час та сили на дослідження цього питання, ви можете скористатися нашим сервісом та скласти договір купівлі-продажу автомобіля онлайн всього за 5 хвилин вашого часу!